Indonesjen Katastråfen 2014-02-14

Måndag Kvell 14 dagar sedan i Ljusgårdens lokaler så satt vi någrastycken i energin och vi ombads av Anki att ha papper och penna tillhanda för att antekna det vi fott till oss.Jag fick ett såkallat hjärntecken som man sa för.I meditasjonen fick jag till mej en bild av en vulkan som fick ett Stort utbrott och jag frågade var och hur stort.Indonesjen Stort och storleksårnigen Att måga menskor skulle beröras så som sunamin 2004.Idag 2014-02-14,blev jag uppringd av en kolega som berettade att hon kommihåg att jag nemt detta för henne när hon på nyheterna uppsnappat Att ett stort vulkanutbrott sjett i Indnesjen på en av dom största öarna och att mer en 200,000tusen har flytt i panik.I skrivandets stund är detta blått en notis i det svenska nyhetsflödet kl1607. I min andradel i min meditasjon så stelde jag frågan varför och följande svar.Vi måste alla hjälpasåt och stötta varandra i sådanhär situvasjoner vi sitter alla i samma båt.Det är långtifrån oss här i eropa men vi ska läraoss omtanke med dom som är i nöd när sådanahär saker uppståt.Vidare så sker även dethär som en upprensnig i energierna samtidigt som de vill uppmana menskligheten till omtanke.jag tender ett ljus till omtanke för alla medmeniskor i behov av stöd så som Indonesjen Johan Åhrlin 2014-02-14.

En reaktion på “Indonesjen Katastråfen 2014-02-14”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *