Min sida

Så glad över dom komentarer och refleksjoner jag får om min sida det gör att jag har möjlighet att gåin här då och då och ändra endel text som kan värka oklart eller tabort sådant som inte upskattas Tack.Jag strävar efter att ge refleksoner om mina upplevelser och mitt liv här.Och i bland hender det att jag oavsklikt kan lemna ut lite för mycket därför är jag så glad för all  konstruktiv kretik så jag kan få.Men satidigt vill jag även kunna få möjligheten att fritt utryka mina åsikter så om du inte gillar alt som skrivs så är det helt ok det här är mina åsikter utifrån min resa och min ärfarenhet.Det jag puliserar här är inte menat att vara stötande eller nedvärderande det är Jag kort och gott och jag hoppas att alla som här går in kan hitta något possetift Tack för denna gång Johan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *