Vikt minsknig

Nu har jag gott ner 1.8 kilo på 14dagar litegran av ett rekord om man säjer så i kontärgerlig viktnedgång.Det inebär att jag nu sedan start minskat med totalt 13,5 kilo härlikt.

Fördrag Läs o Skrivsvårigheter Los

Hej den 11Mars så hade jag ett mycket intesant föredrag om det osynliga handikappet läs och skrivsvårigheter i förenigen ljusgårdens regi.Det skulle vara skoj att få göraom detta om jag ges möjlighet anars får jag helt enkelt ta den möjligheten skälv och hopppas på bettre upppslutnig. PR denna gång kommer att bli bättre det ska jag försöka med. Gåin på www.ljusgarden .se och se mer vad övrlkt där är och klicka er framm.

Övnig

Börjatt att konstatera att fler och fler poppat öpp som bevisförande medjum.Och fick en sån härlig bekreftelse vi fejs häromnatten när jag satt och läste det en god kamrat skrivet.Tricket är att när man ligger i flödet så ska man koppla bort järnan och bara låta orden flöda som dom kommer.Och att vara noga med bevisförigen från den som kommer in.Fråga anden vem dom är Vad har ni gemensamt du och klienten.beretta något om dej själv som klienten kan relatera till.

Att tanka bensin

Sitter i nattens sena timma dom sista självande minuterna av lördag övergånde till Söndag.Tanken tankarna har vandrat åt vickten av att tenka på hur viktit det är att tanka sin bägare med energi när vi arbetar med energiena och att rena sej och att skölja av oss efter avslutat arbete.