Kategoriarkiv: Johan

Min sida

Så glad över dom komentarer och refleksjoner jag får om min sida det gör att jag har möjlighet att gåin här då och då och ändra endel text som kan värka oklart eller tabort sådant som inte upskattas Tack.Jag strävar efter att ge refleksoner om mina upplevelser och mitt liv här.Och i bland hender det att jag oavsklikt kan lemna ut lite för mycket därför är jag så glad för all  konstruktiv kretik så jag kan få.Men satidigt vill jag även kunna få möjligheten att fritt utryka mina åsikter så om du inte gillar alt som skrivs så är det helt ok det här är mina åsikter utifrån min resa och min ärfarenhet.Det jag puliserar här är inte menat att vara stötande eller nedvärderande det är Jag kort och gott och jag hoppas att alla som här går in kan hitta något possetift Tack för denna gång Johan.

Sommar o sol

Entligen så backade regnet lite nu i Agusti månad lite kraslig tråts det goda vädret men jag ändå hunnit med att njuta ändel tidigare i sommar.Har även jort lite nytta genom att rensa ekonåmist skräp man får kämpa.Men jag dricker inget och jag röker inget.Det gör skilnad på flera plan.Nu sitter jag och klurar på att på besta sett komma vidare i min andliga utveckling.Det kens som om jag behöver se mej om efter en bra cirkel där jag kan ingå här i Linköping.Det får bli alt för denna gång.Ps jag holler på och uppdaterar och tittar igenom alt på sidan så har du några förslag så tar jag gärna det.

Sittnigar

Hej Jag tar sittnigar både på tellefon och på platts vi gemensamt enats om, jag är flexibel.Tenk bara på att vi måste ha viss avskildhet och i en lugn miljö.Jag kan komma till dej även om det är enbit att åka under förutsettnig att det går att årdna praktist.Det går även utmärkt för mej att arbeta över tellefon Tenk bara till innan du ringer jag vill gärna  förbereda mej inför smatalet,därför bör du först bestemma en tid med mej så även du kan förbereda dej.I. Min förmåga kan jag ibland se vad som ska kommma frammöver men beronde på vad du gör och vilka beslut du fattar under eget ansvar i ditt liv så kan förutsegelser förendras det ska tas med en smula salt.Vi har alla ett eget val och ansvar i vilken riktnig vi väljer att gå i våra liv.Vad som kommer upp kan förendras genom dom val vi gör.Jag arbetar fremst mäd Andevärden genom andlig kosntackt då jag lenkar öpp mej.Arbetsredskap som jag är duktig på är att via englakort se vad som kommer till mej och jag ser inga spöken andar men jag får bilder till mej och dom talar genom mej via andevärden.Att läsa föremål i handen exempel gamla ringar,klockor eller ett foto är en god hjälp.Det har sakts om mej att jag är mycket duktig på saikik ridings.

Sammanfattnig. Jag ärbjuder Korttleggnig med englakort/taråkort. Saikik ridings (sker på platts) Ande kontackt samt hiling(Unevärsel) helst på platts men jag kan även ge på distans.Jag går under tränig till medjum så jag Tar inte mer betalt en vi kan komma överens om.Tenk bara på att om du vill att jag ska komma så måste mina omkåstnader betalas i förskott Det geller även på tellefon.Du kan nå mej via fliken Kontackt eller johan.ahrlin@icloud.com Så återkopplar jag glöm inte att ange ditt tellefon nummer och alt jag får under flik kontakt moste förgranskas inan jag publeserar så du behöver inte vara red för att dina kontaktuppgifter syns.

 

Vikt minsknig

Nu har jag gott ner 1.8 kilo på 14dagar litegran av ett rekord om man säjer så i kontärgerlig viktnedgång.Det inebär att jag nu sedan start minskat med totalt 13,5 kilo härlikt.

Fördrag Läs o Skrivsvårigheter Los

Hej den 11Mars så hade jag ett mycket intesant föredrag om det osynliga handikappet läs och skrivsvårigheter i förenigen ljusgårdens regi.Det skulle vara skoj att få göraom detta om jag ges möjlighet anars får jag helt enkelt ta den möjligheten skälv och hopppas på bettre upppslutnig. PR denna gång kommer att bli bättre det ska jag försöka med. Gåin på www.ljusgarden .se och se mer vad övrlkt där är och klicka er framm.

Övnig

Börjatt att konstatera att fler och fler poppat öpp som bevisförande medjum.Och fick en sån härlig bekreftelse vi fejs häromnatten när jag satt och läste det en god kamrat skrivet.Tricket är att när man ligger i flödet så ska man koppla bort järnan och bara låta orden flöda som dom kommer.Och att vara noga med bevisförigen från den som kommer in.Fråga anden vem dom är Vad har ni gemensamt du och klienten.beretta något om dej själv som klienten kan relatera till.

Att tanka bensin

Sitter i nattens sena timma dom sista självande minuterna av lördag övergånde till Söndag.Tanken tankarna har vandrat åt vickten av att tenka på hur viktit det är att tanka sin bägare med energi när vi arbetar med energiena och att rena sej och att skölja av oss efter avslutat arbete.

Valberednig och Viktmnsknig.

Två ting som inte funkar tillsammans är att gå ner i vikt och att samtidigt jobbba med valberednig.Det sistnemda inebär att fråga sittande styrelsemedlemmar 1 och 1 om dom kan tenkasej att sitta kvar i styrelsen 1 år till och att försöka fåin fylnadsval.Att det skulle leda till att gåöpp 0,9 kilo är lite tråkit.Men suk det geller att htta sej själv och hemta öpp det man förloratt ta tre djupa andetag och syihop påsen.